Oldal Tetejére

Szórt Purhab   szigetelés Melániatanya

A szórt poliuretán hab szigetelés egy rendkívül széles körben alkalmazható szigetelésforma, valamennyi típusú lakóházhoz és kereskedelmi célú, mezőgazdasági, állattenyésztési épületekhez a legideálisabb megoldás.

CégünkrőlMunkáink

Cégünkről

Több mint 11 év tapasztalatával

Cégünk széles körben elismert, a globális piacvezető a poliuretán hab és poliurea bevonatok szórásával - öntésével foglalkozik.

Kivitelezési munkák

Széles körben foglalkozunk lapostetők, trapézlemez és hullámpala borítású épületek, állattartó telepek, mezőgazdasági csarnokok, magtározók, tartályok. valamint családi házak és egyéb speciális szigetelési formákkal egyaránt.

Alapanyag ellátás

Cégünk a teljes technológiához alkalmazható alapanyag ellátással is foglalkozik, piacvezető poliuretán habok és poliurea bevonatok értékesítésében.

Polyurea bevonat

Az alapanyag értékesítésen túl cégünk foglalkozik egyedi rendszerek fejlesztésével, továbbá prémium minőségű és tartósságú poliurea bevonatok gyártásával és értékesítésével.

Szolgáltatások

Szórt szigetelési rendszerek

Tekintse meg szolgáltatásainkat, ami kiterjed a komplett technológiával kapcsolatos kivitelezési és értékesítési területekre.

Zártcellás szórt purhab szigetelés

A szórt poliuretán hab egy szórási eljárással felhordott szigetelésforma, mely jól alkalmazható valamennyi típusú lakóházhoz és kereskedelmi célú épülethez.

Zártcellás
purhab szigetelés

Nyitott cellés szórt purhab szigetelés

A nyitott cellás poliuretán hab hőszigetelő és egyben légszigetelő is. Kiváló szigetelő tulajdonságok.

Nyitott cellás
purhab szigetelés

Gazdasági épületek szórt purhab szigetelse

Mezőgazdasági, állattartó és egyéb ipai csarnokok belső oldali hő- és csapadékvíz elleni szigetelése.

Gazdasági épületek
Szigetelése

Egyéb speciális szórt szigetelések

Az alkalmazási köröknek csak a képzelet szab határt. Bármilyen egyedi igény esetén kérjük lépjen velünk kapcsolatba.

Egyéb speciális
Szigetelések

Miért a szórt purhab szigetelés
a legjobb megoldás?

Homogén toldásmentes felületet képez, nem alakulnak ki toldások, ahol a hőveszteség bekövetkezne. Gyors kivitelezés. Tökéletes tapadás. Jelentősen csökkenő energiafelhasználás. Légzáró szigetelés. Nem akadályozza a szerkezet nedvességszabályozását. Megszűnteti a páralecsapódást. Óvja az épület szerkezetét a nedvességtől, illetve korhadástól és korróziótól. Több, mint 10 éves élettartam.

Kivitelezés Országosan

A szórt purhab szigetelési technológiát az ország teljes területén előzetes egyeztetés alapján végezzük. Előzetes felmérést követően kollégáink a helyszínen a legjobb minőségű kivitelezést valósítják meg.

Szigetelések

A nagy technológia

A szórásos eljárással a felületre felhordott purhab szigetelés a mai világban vezető szerepet tölt be. Felhasználásának módja az elképzelhető legszélesebb tartományt foglalja magába, a családi házak szigetelésétől kiindulva a mezőgazdaság, állattenyésztés, alépítmény szigetelés nélkülözhetetlen alappillérévé vált. Poliurea bevonataink vízzáró bevonatként, beton és acél korrózióvédelemre valamint kopásálló felületekhez nyújtanak kiváló és rendkívül hosszan tartó védelmet.

Nyitott cellás
szórt purhab szigetelés

Szórásos eljárással a felületre felhordott vízbázisú szigetelő anyag. Alkalmazásával jelentős költségek takaríthatók meg az energiafogyasztás területén. A felhordást követően 2-3 másodperc alatt a feldagadó hab teljes mértékben kitölti a hézagokat, nehezen hozzáférhető helyeken is ideális megoldás családi házak szigetelésénél.

 • Toldásmentes hőszigetelés
 • Jelentősen csökkenti az energiafelhasználást
 • Meggátolja a penészgombák kialakulását
 • Hő és egyben hangszigetelő
 • Megvédi a szerkezetet a nedvesség okozta károsodástól

Zártcellás
szórt purhab szigetelés

A nyitott cellás habnál szorosabb cellaszerkeztű és ezáltal alacsonyabb lambda értékű szigetelő anyag. Merevebb és sűrűbb tualjdonsága miatt tökéletes hő és egyben vízszigetelő rendszer. Ideális megoldás lapostetők, állattartó telepek, mezőgazdasági csarnokok szigetelésére. Tartóssága miatt gyalogos és jármű forgalomnak is ellenáll.

 • Nagy szilárdság
 • Tartós, ellenálló szigetelés
 • Megszűnteti a páralecsapódást
 • Számtalan alkalmazási terület
 • Varratmentes szigetelés
 • Nélkülözhetetlen szigetelés mezőgazdaságban és állattenyésztésben

Családi házak
szigetelése

A hagyományos szigetelő anyagok az illesztési hibák kialakulása miatt nem képesek megakadályozni a szerkezeten keresztüli légáramlást, aminek következtében jelentős hőveszteség alakul ki ezáltal növelve az energiafelhasználást és a költségeket. Nyitott cellás purhab szigetelés tökéletes megoldás ennek elkerülése érdekében. Megakadályozza az egészségre ártalmas baktériumok elterjedését, penész kialakulását.

 • Formatartó szigetelés
 • Tökéletes tapadás nem válik el a felülettől
 • Időtálló szigetelés
 • Nem légáteresztő
 • Növeli az ingatlan élettartamát

Gazdasági épületek
szigetelése

Mezőgazdasági épületek és állatartó telepek hő és csapadékvíz elleni szigetelése tökéletes szigetlési megoldásokat kíván a környezeti hatások okozta károk megelőzése érdekében. A zártcellás purhab szigetelés tökéletes védelmet nyújt az épületek szigetelésére. Higiénikus, magas nyomású mosóval tisztítható szigetelés, amely az épületek belső falán kerül felhordásra.

 • Jelentős bevétel-növekedést eredményezhet
 • Sertés, baromfiólak, gabonatárolók
 • Megakadályozza a jelentős hőingadozásokat
 • Nincs páralecsapódás, beázás
 • Higiénikus szigetelés
Családi ház szigetelés
Födémszerkezet szigetelés
Sertésól szigetelés
Magtározó szigetelés
Baromfi telepek szigetelése
Alépítmény szigetelés
Tető szigetelés
Lapostető szigetelés
Hullámpala tető szigetelés
Hajlított felületek szigetelése
Gazdasági épületek
Állattartó telep szigetelés
Trapézlemez tető szigetelés
Tartály szigetelés
Tetőtér szigetelés
Trapézlemez tető felújítás
Tetőszerkezet szigetelés
Gabonatároló szigetelés
Csarnok szigetelés
Szállítótartály szigetelés
Medence szigetelés
Hullámpala felújítás
Lapostető felújítás
Terménytározó szigetelés
Siló szigetelés
Cső szigetelés

Szórt purhab szigetelés

Referenciáink

Tekintse meg szórt poliuretán hab és poliurea védőbevonat kivitelezési munkáinkat

Lapostető szigetelés, családi ház hőszigetlés, állattartó telep szigetelés, terménytároló szigetelés, családi ház hő és vízszigetelés, födémszerkezet szigetelés, hullámpala szigetelés, trapézlemez tető szigetelés, medence szigetelés, alépítmény szigetelés, sertéstelep szigetelés, csarnok szigetelés, baromfitelep szigetelés, homlokzati szigetelés, siló szigetelés, cső szigetelés, magtározó szigetelés, panelház szigetelés, új építésű épületek szigetelése, hajlított felületek szigetelése, üzemek szigetelése, ipari csarnok szigetelés, hajó szigetlés, csónak szigetelés, filmdíszlet, tartály szigetelés, takarmány tároló szigetelés